planer + priročnik

Moja dolgoletna in meni zelo ljuba navada na “prviga lejta dan” je, da iz starega koledarja ali rokovnika v novega prepišem vse rojstne dneve mojih najbližjih. Pri večini si zapišem tudi leta, da vem ali bo v novem letu potrebno pripraviti za katerega bolj “okroglo darilo” in zelo rada imam take koledarje in rokovnike, kjer si lahko med letom dopišem tudi ideje, kaj slavljencu kupiti za darilo.

Rada primem v roke izdelke, ki so uporabni, praktični in očem prijazni. Tem načelom sem sledila pri kreiranju moje knjige “Kaj za vraga naj kupim za darilo?” in prav s takimi je tudi Petra Nađ iz Moj osebni planer ustvarila odličen letni planer za leto 2018. Ker je pri obdarovanju zelo pomembno, da ne pozabimo ali zamudimo pravega datuma se nama je ideja, da ju ponudiva skupaj, zdela fantastična.

Uspešni in srečni ljudje znajo najprej poskrbeti zase, za svoje cilje in naloge ter šele potem lahko iz srca poskrbijo tudi za druge. Bodite med najboljšimi in si naročite komplet Osebnega planerja 2018 in priročnika o darilih ter poskrbite zase in za druge. Planer je lahko tudi zelo lepo novoletno darilo.