Darilo za “Mc Guyver” zdravstvenega brata

Klic:”Živjo, ste popoldan doma? Bi prišli malce na obisk.”

Super! Ampak… medtem, ko smo se mi prijetno namakali na morju, je gospodič zajadral v Kristusova leta. Baje mu še ne uspeva spreminjati vode v vino, ampak za nazdravit se pa že kaj najde. To je pomenilo, da moram v naši vasici res na hitro dobiti primerno darilo. Igor je en iznajdljiv multipraktik. Če vam povem, da je iz tiskalnika naredil pripravo za navijanje klekeljnov, uporabil ne vem kaj vse iz moje fuč budilke ter popravil še vsak stroj, ki ga je dobil v roke veste, da je vzdevek “Mc Guyver” kar pravi. A ker je to (za enkrat Igor, a ne? ;)) bolj hobi kot služba, se je pred kratkim tudi zaposlil v zdravstvu. To delo je zelo nepredvidljivo in razgibano, zato je potrebno biti pripravljen na vse.

Ko gre ženska v elektro trgovino in izbira izdelke po imenu, pogostosti uporabe in velikosti, verjemite, je zelo zabavno. Predvsem za prodajalce ;)

Do minute natančno mi je uspelo še pravočasno zaviti vse koščke darila. Ker vem, da si  vedno dele razvrsti po mizi, sem mu sledila.

zavito darilo

Tokrat je slavljenca darilo pričakalo kar na mizi.

 

11 različnih izdelkov sem vsakega posebej zavila in pripisala zgodbo, pomen. Ob navalu smeha in novih idej “kje vse bom to uporabil” mu je le uspelo odviti vse.

Ja, vse to lahko uporabiš tudi v zdravstvene namene ;)

Ja, vse to lahko uporabiš tudi v zdravstvene namene ;)

Torej, ko pacientu nič ne prime več, pomaga le ena ‘orng’ DOZA.  Ni vedno enostavno, da se ti POSVETI prava diagnoza, enim je pač treba KABLE zvezati, da jo razumejo, drugih pa sploh ne zanima. Vse kar slednji potrebujejo je le en topel OBJEM(KA). Dobiš paciente, ki imajo le premalo ENERGIJE, drugi spet preveč (takih ne smeš preveč tikati, saj te lahko usekajo ;)) in jih je bolje IZOLIRATI. Vmes ti zna kdaj vreči ven tudi kakšno VAROVALKO, upam, da bo tega čimmanj. Potrgane VEZI so danes že stalnica, tudi KOLENA so hitro obrabljena a žal je včasih koga potrebno tudi kam PRIKLJUČITI. Najlepše pa je zagotovo takrat, ko se ženska in moška celica končno SPOJITA.

Dobila sem zagotovilo, da bo v prihodnjih dneh, tednih šlo vse v uporabo. Komaj čakam v kaj vse bo predelal meni pretežno nezanimive kose in kako se mu bodo iskrile očke, ko bo ‘zalaufau’ novo napravico.