Darilo za “fit” fanta

Uf, že kar nekaj let nazaj sem poskrbela, da ima moj mož danes take mišice, hehe :) A ni fino, ko poskrbiš hkrati za fit partnerja in še za fit zvezo? Ja, za oboje potrebuješ veliko volje, vztrajnosti in seveda mišic, tistih, ta pravih. In kje se vse začne? Vsaj stereotipno? Seveda, pri Popaju :)

Komaj sem privlekla škatlo na posteljo, na mizo ni zneslo. Ufffff! Najtežje darilo… za oba.

Tokrat je namesto pentlce na škatli bil Popaj ;)

Tokrat je namesto pentlce na škatli bil sam Popaj ;) (Oliva pa se je poleg nasmihala)

Nič mu ni bilo jasno. Kaj za vraga pa ta Popaj počne? Špinačo sicer je, ampak ni nek ‘hud fan’, tudi risanke ni nikdar posebej oboževal… Bo treba kar pogledati v škatlo.

Prva plast darila ;)

Prva plast darila ;)

Na tem mestu moram povedati (ker ni na fotografiji), da je bil na vrhu še zavojček špinače. Ker začetek aprila še nisem dobila sveže, sem posegla po zmrznjeni, v pločevinki je pa žal nisem dobila ;) Še vedno mu ni bilo popolnoma nič jasno, edino kar je vedel, da bo nekaj zeloooo težkega. Joj, kako imam rada tisti pogled, ne morem reči prestrašen, ampak vidiš, da grunta, grunta pa mu nič ni jasno. Jeah!  Smo torej na pravi poti do presenečenja. Gremo dalje…

veliko špinače bo treba... uteži 2,5 kg in 5kg

veliko špinače bo treba… uteži 5kg in 10kg

Seveda, sedaj se je spomnil, da že nekaj časa (tudi naglas) razmišlja, da bo potrebno malce okrepiti bicepse. Izgovorov ni več. Akcija!

Je to to? Saj je luštno darilo, ampak… a ga lahko še malce začinim? Lahko povem kaj med vrsticami ;)? No, pa dajmo…

Zagotovo najtežje darilo

Zagotovo najtežje darilo

No, tukaj se pa začne tisti izrazit smeh, ki je pri mojem možu res iskren in mu kar zavidam, kako si res zna dati duška. Lepo darilo z dolgoročnimi učinki… če je le v uporabi.

Uteži so v pisarni, včasih tudi med dlanmi. Knjigo, ki jo res priporočam, pa tu pa tam postavim kar na wc ;) No, ta zapis me je spomnil, da jo po dolgem času spet dam v listanje in prebiranje “kjer se ti odpre”.