Darilo za 60. rojstni dan ali Kako podariti darilni bon?, 1. del

Okrogle obletnice so praznovanja, katerim namenimo malce več pozornosti in tudi darila izbiramo večja ter dražja. Še posebej pri večjih številkah se najraje poslužujemo raznih razvajanj ali potovanj in to najpogosteje v obliki darilnih bonov. Najbolj enostavno je bon zaviti v ovojnico, dodati poleg še kakšno malenkost in rešeni smo vseh skrbi, kajne? A na žalost mi je veliko ljudi potrdilo, da kar nekaj darilnih bonov, ki so jih podarili, slavljenci niso nikdar izkoristili. Priznam, tudi sama sem pred dnevi odkrila v malce založeni škatli z voščilnicami bon za masažo.

Kako torej podariti prestižno, prijetno storitev, da ne bi ostala zapisana samo na ličnem darilnem bonu? Kako doseči, da slavljenec zagotovo “spoka šila in kopita” ter se gre razvajati ali kako drugače pokoristiti naše iskreno darilo?

Pred kratkim nas je v poštnem nabiralniku pričakalo lepo pisemce. Stričeva žena nas vabi na praznovanje 60. rojstnega dne in udeležbo je bilo potrebno prej tudi potrditi, po telefonu.

Vabilo na 60. letnico

Vabilo na 60. letnico

Slavljenki je ime Rožica, oz. vsi jo že dolga leta tako kličemo. Nekaj časa sem razmišljala kaj bi ji podarili in na podlagi informacij še iz drugih virov sem se odločila, da jo pošljemo na razvajanje v Beauty Merci salon v Solkan na nego in urejanje nohtov. Seveda je na koncu obvezno lakiranje nohtov z dodatki, da bo naša Rožica še malce bolj zacvetela.

Misel, da ji izročimo darilni bon mi ni bila všeč in tudi ideja, da bi to izpeljali še pred “žurko” mi je bila nadvse mamljiva. Ja kdaj pa bo imela urejene nohte, če ne na svojem slavju? Pa sem združila našo nalogo (potrditev udeležbe) ter darilo. Kar brez darilnega bona ;).

Potrditvena voščilnica in del darila ob enem

Potrditvena voščilnica in del darila ob enem

Napotki za koriščenje darilnega bona

Napotki za koriščenje darilnega bona

Slavljenka je uspešno opravila domačo nalogo, upoštevala navodila in prispela na cilj pravočasno. S prijateljico Polono, ki je lastnica salona sem se dogovorila, da gospo Rožico pričakajo z rožico in jo razvajajo 100/h. Baje je bilo presenečenje popolno! Za bolj kot ne isto vsoto, kot bi odštela za gol darilni bon je slavljenka dobila PRESENEČENJE, VZNEMIRLJIVO PRIČAKOVANJE in SUPER DARILO.

Slavljenka s prelepimi nohti in rožico

Slavljenka s prelepimi nohti po svojem izboru in rožico

In to je bil šele 1. del darila. Pokukajte kaj je bil 2. del darila in kako smo jo še dodatno presenetili.